Događaji

Obuka "Standardi u drvnoj industriji"

Obuka "Standardi u drvnoj industriji"

EU ProLocal je zajednički program Europske Unije i njemačke Vlade za podršku lokalnoj samoupravi i ekonomskom razvoju koji implementira njemački GIZ - Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.
GIZ u suradnji s INTERA Tehnološkim Parkom organizira obuku za poduzeća iz područja drvoprerađivačke industrije pod nazivom „Standardi u drvnoj industriji“. Obuka će se održati u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka u Mostaru u srijedu, 4.10.2017. godine, s početkom u 09:30 sati. 
Predavač je gosp. Dragan Savić, dipl. ing. mehaničke tehnologije drveta, vodeći auditor TÜV NORD za standarde ISO 9001 i FSC i certificirani konzultant za područje drvoprerade.
Obuka je namijenjena informiranju poduzeća iz područja drvoprerade o značaju implementacije relevantnih standarda i kvalitetnijeg razumijevanja njihovih zahtjeva. Cilj seminara je osposobiti kandidate za prepoznavanje kritičnih točki audita i zahtjeva certifikacije.
Obuka će uključiti predstavljanje osnovnih zahtjeva standarda u drvnoj industriji s naglaskom na najaktualnije (FSC, ENplus i CE označavanje) kroz primjere iz prakse. U sklopu obuke, sudionici će se upoznati sa zahtjevima standarda, procesom implementacije i audita.
Obuka je prvenstveno namijenjena direktorima, odnosno menadžmentu drvoprerađivačkih poduzeća.
Molimo Vas da Vaše sudjelovanje potvrdite najkasnije do utorka, 3.10.2017. godine na email info@intera.ba ili slavisa.ceranic@giz.de.
Dnevni red možete pronaći na linku