Događaji

Seminar: Principi i vještine komuniciranja u prodaji

Seminar: Principi i vještine komuniciranja u prodaji

Prosječan čovjek u danu izgovori između 10 i 20 tisuća riječi, a neverbalnom komunikacijom broj situacija u kojima ostavljamo dojam na sugovornike se značajno povećava. Kada se tomu pridoda činjenica da poslovni susreti značajno ovise o komunikaciji, dolazi se do povećavanja potrebe za unaprjeđenjem vještina na ovom polju. Nužnost ulaganja u obrazovanje pokazuje i svjetska praksa gdje se značajna sredstva izdvajaju upravo za edukacije kadrova koji predstavljaju snagu svih velikih poduzeća. Neformalno obrazovanje nije samo trend već i stvarna potreba. Ulažući u osobni razvoj povećava se konkurentnost pojedinaca, ali i kompetitivnost poduzeća čime doprinosite ostvarenju ciljeva te postajete stabilniji, ambiciozniji i konkurentniji što doprinosi vašem poslovnom prosperitetu.
INTERA Tehnološki Park kroz svoj edukacijski centar omogućio je pristup znanju i vještinama iz različitih područja za više od 1500 zadovoljnih polaznika. Nastavljajući dobru praksu, INTERA Tehnološki Park najavljuje seminar na temu „Principi i vještine komuniciranja u prodaji“.
Seminar će voditi predavačica s dugogodišnjim iskustvom na svjetskoj i regionalnoj sceni, istaknuto ime u području komunikacije, PR-a, marketinga i ostalih srodnih područja. Riječ je o Alisi Vrabac, jednoj od prvih formalno educiranih komunikologa u regiji. Fakultet na odsjeku Masovnih komunikacija završila je u Pennsilvaniji, daljnje školovanje nastavila u Austriji i Španjolskoj. Impresivan životopis otkriva da se specijalizirala za odnose s javnošću i medijima, psihologiju masa, marketing, emocionalnu inteligenciju te političku i korporativnu komunikaciju. U 2012. godini bila je i dio predizborne kampanje američkog predsjedničkog kandidata Baracka Obame.
Nakon dugogodišnjeg stjecanja iskustva u svijetu, vratila se u Bosnu i Hercegovinu i počela raditi kao samostalni konzultant i predavač iz područja odnosa s javnošću, političke komunikacije, javnih nastupa te neverbalne komunikacije.
Seminar „Principi i vještine komuniciranja u prodaji“ održat će se u INTERA Tehnološkom Parku u utorak21.11.2017. Cilj seminara je pomoći sudionicima u boljem funkcioniranju i ostvarivanju uspjeha na poslovnom planu, čime se dovodi do uspješnijeg rada, postizanja željenog profita i zarade.
Kotizacija po sudioniku iznosi 300,00 KM + PDV.
Prijaviti se možete do 20.11.2017. na linku.