Novosti

Otvorene prijave za program „Crowdfunding Akademija“

U okviru projekta „Lokalni integrisani razvoj” (LIR), koji primarno financira Europska unija (EU), a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u Bosni i Hercegovini (BiH), objavljen je “Javni poziv za učešće u trening programu za kreiranje i implementaciju „crowdfunding“ kampanja u  Bosni i Hercegovini”.
Kroz ovaj javni poziv će biti odabrano između 12 i 15 timova s najboljim projektima i idejama za sudjelovanje u edukativnom programu „Crowdfunding Akademija“. Odabrani timovi će tijekom trajanja programa dobiti besplatnu mentorsku pomoć i podršku od crowdfunding stručnjaka i mentora, koji su radili i sudjelovali na nekim od najuspješnijih crowdfunding kampanja u Hrvatskoj i regiji, kako bi razvili svoje projekte i pripremili se za vođenje vlastitih crowdfunding kampanja.
„Crowdfunding Akademija“ će obuhvatiti četiri tematska edukativna modula. Nakon završetka edukativnih modula, timovi će imati osiguranu mentorsku podršku kako bi uspješno pripremili kampanje za implementaciju, kao i osiguranu podršku tokom njihove implementacije. Prijave se podnose elektronskim putem najkasnije do srijede, 15.11.2017. godine, do 23:00 sata.
Prijaviti se možete putem obrasca na linku, a više detalja se može pronaći na službenoj web stranici