Autodesk Trening Centar 


Autodesk Trening Centar (ATC) pruža sveobuhvatne programe obuke, certifikacije i licence za Autodesk alate, s fokusom na BIM (Building Information Modeling) procesima i korištenju Point Cloud tehnologije. Stručnjaci u ATC-u vode polaznike kroz duboko razumijevanje i praktičnu primjenu najnovijih tehnologija, omogućujući im da postanu stručnjaci u analizi, modeliranju i primjeni softvera. Investiranje u budućnost i unapređenje pozicije u svijetu inženjeringa ostvaruje se kroz profesionalne programe obuke koje nudi ATC.


Obuke


Obuke su dizajnirane da zadovolje potrebe radnih profesionalaca i studenata, nudeći fleksibilan hibridni format poučavanja. S mogućnošću praćenja tečajeva iz udobnosti doma ili u učionici, svaki polaznik ima slobodu izbora kako će usvajati nove vještine, uz službenu Autodesk licencu za osobnu upotrebu. 

Raspored obuka je prilagođen - svaka obuka traje ukupno 24 sata, podijeljenih u sesije od 2 sata, dva puta tjedno tijekom 6 tjedana, omogućujući usklađivanje s osobnim i profesionalnim obavezama.

Završetkom obuke stječe se službena Autodesk potvrda, otvarajući vrata brojnim prednostima koje se ogledaju u povećanoj produktivnosti, efikasnosti i konkurentnosti na tržištu. Potvrda je više od papira - to je investicija u samopouzdanje i zadovoljstvo vlastitom karijerom. 

Registracija za obuke je jednostavna i otvorena do dva dana prije početka, s jasno definiranim rasporedom obuka kroz cijelu godinu. 

Predavači su stručnjaci s bogatim industrijskim iskustvom, čija je Autodesk certifikacija garancija kvalitete i relevantnosti obuke koju polaznici pohađaju. 

Certifikacija

Autodesk nudi brojne mogućnosti certificiranja koje će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve, uključujući certifikate za studente, instruktore i stručnjake u industriji. Oni koji žele steći Autodesk certifikat mogu izabrati sljedeće opcije: 

 

Autodesk Certified User (ACU) Certificate 

Titula je namijenjena onima koji su relativno novi korisnici Autodesk aplikacije s minimalno 40 sati treninga i žele dokazati osnovne vještine. Certifikacija na ovoj razini pomaže u demonstriranju predanosti akademskom uspjehu i razvoju karijere.  

 

Autodesk Certified Professional (ACP) Certificate 

Titula je namijenjena onima koji posjeduju napredne vještine u Autodesk aplikacijama s minimalno 3-5 godina iskustva i profesionalno ih koriste u svom radu. Certifikacija na ovoj razini ukazuje na profesionalizam u korištenju Autodesk vještina potrebnih da se istaknete od konkurencije i napredujete u karijeri. 

Licence Autodesk proizvoda

 

Opremite svoj tim licenciranim Autodesk alatima za dizajn i inženjering uz INTERA Tehnološki Park! Naša ponuda licenci pruža pristup vrhunskim softverskim rješenjima, što vašim stručnjacima omogućava postizanje izvrsnosti u svom radu. 

Licencirani softveri otvaraju vrata EU i globalnom tržištu, omogućavajući vašoj tvrtki da proširi svoje poslovanje i konkurentsku prednost. Dodatno, za tvrtke čiji su zaposlenici prošli obuke, nudimo poseban popust na licence, pružajući dodatnu vrijednost za vaše poslovanje. 

Ako želite primiti ponudu za licencu, jednostavno se javite na mail info@intera.ba.

Prijavite se na obuku

Ukoliko želite sudjelovati na nekoj od naših obuka, kontaktirajte nas putem jednostavnog prijavnog obrasca.

Polaznici o nama

 • Prethodnih godina sam učestvovao na mnogim obukama, ali od svih, najviše se ističe Digital Marketing Masterclass. Ono što krasi ovu obuku je savršena kombinacija teorije i prakse. Dok se mnoge obuke fokusiraju isključivo na teoretsko znanje, na Digital Marketing Masterclass imali smo priliku to probati i praktično. Nakon završenog kursa osjećam se spremno i sigurno da uplovim u svijet SEO-a i Storytellinga.
  Rijad Gosto
  polaznik obuke Digital Marketing Masterclass
 • Obuku "Grafički dizajn" u INTERA Tehnološkom Parku, upisala sam kako bih nadogradila svoje znanje iz srednje škole. Još od prije upoznata s kvalitetom i načinom rada, kada se organiziraju razne obuke u istom, odlučila sam upisati "Grafički dizajn" i proširiti znanje u praktičnom i teorijskom dijelu. Predavači su s višegodišnjim iskustvom i zasigurno, nama polaznicima, olakšavaju i pomažu prilikom predavanja i samog praktičnog rada. Svaki susret donosi novi izazov za nas, kako na predavanju, tako i privatno kod kuće. Kroz par obuka naučila sam više nego u četiri godine grafičkog dizajna u srednjoj školi. Dok je u školi naglasak bio na teorijskom dijelu, na obuci je naglasak na praktičnom, stoga zasigurno mogu naučiti i nadograditi svoje dosadašnje znanje na ovim susretima.

  Andrea Perić
  polaznica obuke Grafički dizajn
 • Prvu obuku u INTERA TP-u sam pohađala prije 6 godina, još za vrijeme studiranja i od tada sam stalni gost. :) Preporučujem svima INTERA TP jer su mi obuke, seminari i konferencije pružile znanja i vještine koje fakultetsko obrazovanje nije te sam na osnovu toga imala mogućnost konkuriranja pri traženju prvog posla. Smatram da je potrebno stalno unapređivati se, stoga i danas povremeno pohađam obuke koje mi mogu pomoći u poslu. Jedna od njih je i Digital Marketing Masterclass koja me posebno oduševila. Preporučujem ju svima koji se bave marketingom ili žele početi!

  Tina Milićević
  polaznica obuke Digital Marketing Masterclass
 • Priliku za sticanje znanja na području UX/UI dizajna sam pronašla u INTERA TP-u. Rad s iskusnim predavačima se sastojao od teorijskog dijela nastave, detaljne analize problema, skiciranja te praktičnih zadataka u radnom okruženju i rezultirao je inovativnim idejama koje je moguće realizirati da bismo pospješili korisničko snalaženje na web stranici ili na mobilnoj aplikaciji. Mnoštvo opcija smo sveli na jednostavnu upotrebu te kreirali rješenja koja imaju svrhu u praksi. Obuka je spojila interakciju i vizualni dizajn u cjelinu. INTERA TP idealno spaja mlade ljude i njihove ideje sa stručnjacima te konstantnim edukacijama doprinosi razvoju poduzetništva za mlade, čini ih konkurentnijim na tržištu rada, omogućuje poznanstva i prva radna iskustva! Preporučujem svima koji su u potrazi za usavršavanjem, da se prijave na edukacije.

  Samra Količić
  polaznica obuke UX/UI
 • Upravo sam završio tečaj grafičkog dizajna po programu kojeg je organizirala INTERA Tehnološki Park. Radna atmosfera je jako pozitivna i opuštena. Mentor Edin Junuzović je iznimno stručna i strpljiva osoba koja olakšava učenje i održavanje edukacije. Kroz edukaciju smo prošli programe: Photoshopa, Adobe Illustratora te InDesign –a. Po završetku obuke niste prepušteni sami sebi. Sa predavačem i zaposlenima sam dalje u stalnom kontaktu I slobodno im se mogu obratiti ukoliko naiđem na komplikovanije zadatke.

  Darko Pivić
  polaznik obuke Grafički dizajn