Događaji

Trening "Razvoj prodajnih vještina"

Trening "Razvoj prodajnih vještina"

Kada je prije nekoliko mjeseci započeo implementaciju aktivnosti „Dijaspora za startupe“ (D4STARTUPS) u okviru projekta „Dijaspora za razvoj (D4D)“ koji je projekt Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH i Vlade Švicarske, u partnerstvu sa UNDP BiH i IOM BiH, INTERA Tehnološki Park je želio pružiti priliku mladim ljudima za usavršavanje njihovih IT i poduzetničkih vještina.
U sklopu te aktivnosti, a s ciljem nastavka pružanja podrške startup poduzećima i mladim ljudima kojima, tijekom početnih faza razvoja, nerijetko nedostaju resursi i znanja, INTERA TP u sljedećem periodu organizira niz besplatnih treninga, a prvi su na redu već u drugoj polovici rujna.
U utorak, 18.9.2018. godine s početkom u 9h u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka održat će se trening „Razvoj prodajnih vještina“. Sudionici ove obuke će imati priliku razviti temeljne vještine za uspješnu prezentaciju i prodaju svojih usluga čime će steći kvalitetne temelje za pronalaženje prvih klijenata što je mladim poduzećima često najveći izazov s kojima se suočavaju.
Jednodnevni trening će provoditi stručnjaci iz poduzeća CITT, a za sve sudionike će biti osiguran ručak, prijevoz iz središta grada do prostorija INTERA Tehnološkog Parka te materijali za rad. Broj sudionika na treningu je ograničen, a u slučaju velikog broja prijava provest će se selekcija tijekom koje će prednost dobiti postojeći korisnici projekta D4STARTUPS te startup timovi i poduzeća ne starija od 3 godine. Zainteresirani za trening „Razvoj prodajnih vještina“ mogu se prijaviti na linku do petka, 14.9.2018. godine do 12h.