Novosti

BETAPITCH Mostar 2018, globalno startup natjecanje na dohvat ruke

Kada je Mostar prošle godine postao središte globalnog startup natjecanja i konferencije BETAPITCH, koji su okupili lokalne i regionalne IT startupe, poduzetnike i predstavnike investitora iz regije, bilo je jasno da je to nešto što treba imati svoju tradiciju.
INTERA Tehnološki Park se i ove godine vrlo rado odazvao partnerskoj suradnji sa SPARK-om na organizaciji ovog besplatnog događaja. BETAPITCH Mostar 2018 će se održati 8.11.2018. godine u amfiteatru Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru s ciljem okupljanja startupa iz regije, ali i šire.  Upravo su zato dobrodošli svi IT startupi, a posebno oni željni pobjede.
Impresivan fond nagrada, koji uključuje putovanje u Berlin na natjecanje Investors Day i  BETAPITCH Global uz pokrivene troškove smještaja i prijevoza, dodatni je motivirajući faktor za prijavu.
Pored navedenog svi posjetitelji će imati priliku, kroz zanimljiva predavanja, poslušati aktualnosti u startup svijetu, ali i razgovarati s potencijalnim investitorima i poslovnim partnerima.
Svi zainteresirani se mogu prijaviti do srijede, 24.10.2018., na linku.