Novosti

Budite brži i precizniji - naučite SolidWORKS!

Svejedno jeste li konstruktor, dizajner, inovator, student ili hobist – SolidWORKS je alat koji će Vam omogućiti da radite brže, fleksibilnije i pametnije.
SolidWORKS pokriva kompletan proces dizajna - od konstrukcije i validacije do tehničke komunikacije i upravljanja podacima. Intuitivno sučelje i integrirani softver zajedno rade i pružaju Vam slobodu da se usredotočite na svoj proizvod, a ne na alat. 
Prednost SolidWorks-a je prije svega jednostavnost korištenja i za razliku od sličnih CAD alata, vrlo je intuitivan i "user friendly", ali istovremeno i s respektabilnim mogućnostima u odnosu na slične alate ove vrste. Brojka od preko dva milijuna korisnika najbolje pokazuje njegovu korisnost u tehničkim i dizajnerskim strukama.
Oblikujte i dotjerajte sve modele dijelova, formirajte sklopove s jasnim geometrijskim relacijama među dijelovima i, u konačnici, kreirajte precizne 2D crteže koji će se automatski ažurirati čim promijenite svoj 3D model. 
SolidWorks će ažurirati dimenzije, tablice i bilješke o novim vrijednostima sa 100% točnosti, također će ažurirati pridružene sastavnice materijala.
Ova obuka je namijenjena svima koji imaju želju ući u svijet 3D modeliranja i dizajna tj. svima koji se bave oblikovanjem, konstruiranjem ili dizajnom bilo koje vrste i koji žele svoje ideje prenijeti u 3D svijet. 
Sažetak plana i programa obuke možete pogledati ovdje. Certifikat koji izdajemo potvrđuje sva znanja stečena na obuci.
Obuka traje 36 sati, a predavanja se održavaju u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka (Bišće polje bb, Mostar) učionica CODE (drugi kat), dva ili tri puta tjedno po tri školska sata u popodnevnim satima, a točni termini su fleksibilni i stvar su dogovora s polaznicima. Tipično je to radnim danima od 17 do 20h, ali nije isključeno da se polaznici usuglase i za nastavu vikendom.
Cijena obuke je 620 KM i može se platiti VISA kreditnom karticom (Unicredit banka) na max. 6 rata, a cijena s popustom za gotovinsko/virmansko plaćanje iznosi 590 KM (PDV uključen). Poseban popust od 20% imaju studenti i srednjoškolci. 
Planirani termin početka obuke je 6.3.2019. u 17h. 
Imate dodatnih pitanja? Javite nam se: prijave@intera.ba
Prijavite se!