Novosti

Dropshipping seminar – razvijte svoj online business!

Želite li naučiti kako poslovati po čitavom svijetu iz udobnosti svog doma? Želite li naučiti kako napraviti vlastiti web shop i vršiti prodaju preko interneta oglašavajući svoje proizvode ciljanoj publici? Nemate proizvod? Nema problema! Dropshipping je metoda trgovine u kojem vam nije potreban nikakav fizički inventar. Jednostavno pronalazite proizvode koji vas zanimaju kod proizvođača po nižim cijenama i prodajete preko vlastitog web shopa, dakako po višim cijenama. Kad klijent kupi kod vas, vi javljate proizvođaču da šalje robu izravno klijentu.  
Bilo da ste pojedinac koji se želi baviti online trgovinom ili zaposlenik u poduzeću koje prodaje ili planira prodavati preko web shopa, ovaj seminar je pravi izbor za Vas!   
Dropshipping je model online prodaje koji postaje sve popularniji u čitavom svijetu. Priključite se trendu internet trgovaca i razvijte profitabilan posao iz udobnosti svog doma. Pomozite svom poduzeću da razvije online poslovanje i dosegne nova tržišta preko interneta. 
INTERA Tehnološki Park u svom Centru za obuke organizira seminar "Dropshipping - razvijte svoj online business!".  
Što ćete naučiti na ovom seminaru?
Na ovom seminaru naučit ćete sve što vam je potrebno kako biste napravili i pokrenuli vlastiti web shop. Naučit ćete kako riješiti payment gateway-e (metode kojima će klijenti plaćati na vašem web shopu - npr. karticama i preko paypala). Naučit ćete kako pronaći najbolje proizvode koje mislite prodavati. Naučit ćete marketinške taktike - kako pronaći pravo tržište i pravu publiku. Posebna pozornost posvetit će se Facebook i Instagram marketingu i Shopify platformi te strategijama ciljanja publike (targeting i retargeting), dok će se obraditi i Woocommerce platforma te brojne korisne aplikacije za vođenje online poslovanja i pronalaženje proizvoda.         
Za koga je seminar namijenjen?   
Seminar je namijenjen svima koji se bave ili namjeravaju baviti online businessom. Zaposlenicima poduzeća koja posluju ili žele poslovati preko web shopova. Svima koji žele prodavati svoje proizvode preko interneta, naučiti marketinške tajne za online prodaju te poslovati na domaćem i svjetskom tržištu preko svog računala.           
Što je potrebno za sudjelovanje na seminaru?       
Seminar je predviđen za entry level korisnike koji nemaju prethodno iskustvo u online prodaji, ali i napredne korisnike koji žele poboljšati svoje marketinške metode u zasićenom tržištu današnjice. Znanje engleskog jezika je poželjno.
Kotizacija
Kotizacija po sudioniku iznosi 250,00 KM + PDV. U cijenu je uključeno:
  • Stručna predavanja predavača,
  • Materijali koji pokrivaju trening,
  • Popis sudionika treninga s podacima za daljnje kontakte,
  • Certifikat,
  • Ručak, kava i piće za vrijeme pauze.
Kako se prijaviti?
Nakon prijave dovoljnog broja sudionika definirat će se datum održavanja treninga. Broj sudionika je ograničen, a prijaviti se možete na linku.
Za sve dodatne informacije možete se obratiti na prijave@intera.ba.