Novosti

Financijski kontroling i analiza poslovanja – interaktivni trening u INTERA Tehnološkom Parku

Financijski kontroling i analiza poslovanja omogućuju da identificirate što funkcionira, a što ne u poslovanju. Povezati podatke u jednu cjelinu i imati cjelokupan pregled poslovanja želja je svakog menadžera. Odabrati koje modele trebate koristiti za ocjenu uspješnosti poslovanja, ispravno ih ocijeniti, analizirati novčani tok i procijeniti ispravnost financijskih izvješća – koraci su to koji razdvajaju uspješne od neuspješnih poslova. Upravo zato velike svjetske korporacije i uspješna poduzeća posežu za suvremenom filozofijom vođenja – kontrolingom.   
Kako bi još jednom doprinio razvoju poslovanja bosansko-hercegovačkih poduzeća, INTERA Tehnološki Park kroz svoj Centar za obuke organizira dvodnevni trening „Financijski kontroling i analiza poslovanja“ koji će se održati 17. i 18. svibnja 2018. godine u prostorijama INTERA TP-a.
Seminar je namijenjen vlasnicima i menadžerima malih, srednjih i velikih poduzeća, financijskim i računovodstvenim menadžerima, kontrolerima i svim ostalim zainteresiranim za financijski kontroling i analizu poslovanja.
Kroz teoretski i praktični dio polaznici interaktivnog treninga će biti vođeni vrhunskim predavačima s dugogodišnjim iskustvom te će nakon seminara biti u mogućnosti razumjeti osnove, koncepcije i načine primjene kontrolinga u praksi. Također, polaznici će dobiti sliku o kontrolerskom sustavu u cjelini, spoznati kako različiti kontrolerski instrumenti međusobno komuniciraju te naučiti kako uspješno integrirati pojedinačne poslovne procese kroz kontroling.
Na dvodnevnom treningu će se obraditi teme poput konceptualnih osnova, potreba za kontrolingom, realnosti kontrolinga u domaćoj i međunarodnoj praksi, odnosa kontrolinga i drugih srodnih funkcija, procesa kontrolinga, Balanced Scorecarda, odnosa iz bilanci stanja i uspjeha, pogrešnog upravljanja i mnogih drugih.
Ukoliko u budućnosti želite lakše predvidjeti što očekivati, u koje proizvode ulagati, a koje napuštati, koje kupce izbjegavati, a koja tržišta razvijati, ovaj trening je pravo mjesto za Vas!
Kotizacija po sudioniku iznosi 450,00 KM + PDV. Za rane prijave do ponedjeljka, 19.3.2018. godine, osiguran je poseban popust od 20%.
U cijenu je uključeno:
-             Stručna predavanja;
-             Materijali koji pokrivaju trening;
-             Popis sudionika seminara s podacima za daljnje kontakte;
-             Certifikat;
-             Ručak, kava i piće za vrijeme pauze.
Broj sudionika je ograničen, a prijaviti se možete na linku do utorka, 1.5.2018. godine.
Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na prijave@intera.ba.