Novosti

INTERA TP domaćin radionice o crowdfundingu

U posljednjih nekoliko godina startup ekosustav u Bosni i Hercegovini ostvario je značajan napredak i na tržištu se sve češće pojavljuju mladi timovi s inovativnim idejama. Prepreka na koju često nailaze usko je vezana uz nedostatak izvora financija. Već godinama svjetska startup poduzeća svoje ideje financiraju kroz crowdfunding koji ulazi na velika vrata i na lokalnu startup scenu.
Kako bi se ova tema dodatno predstavila u Mostaru, INTERA Tehnološki Park će biti domaćin radionice „Introduction to Crowdfunding and CF Essentials“ koja će se održati u utorak, 2.4.2019. godine u 11h. Na radionici će se obuhvatiti teme poput strategije crowdfunding kampanje, ciljne skupine, izgradnje publike, kreiranja kampanje i komunikacije.
Sudionici će tijekom jednodnevne radionice dobiti odgovore na pitanja o značenju crowdfundinga, čuti detalje kako mogu prikupiti sredstva kroz ovaj proces, naučiti kako izgraditi vlastiti brand kroz crowdfunding kampanju te poslušati kako ovo sve funkcionira i na prostoru Bosne i Hercegovine.
Radionica je namijenjena pojedincima, startupima, malim i srednjim poduzećima, kreativnoj industriji i svima koji su zainteresirani za ovakav alternativni način financiranja. Svi zainteresirani za ovu radionicu, koja se organizira kroz projekt EU4TECH Western Balkans u suradnji sa stručnjacima iz marketinške agencije Brodoto, mogu se prijaviti na linku.