Novosti

INTERA TP podržala organizaciju SEE IT SUMMIT-a

Krajem ove godine međunarodna IT scena će se okupiti u Novom Sadu na SEE IT SUMMIT-u, a kao jedna od organizacija koje imaju ključne uloge u promociji IT sektora u Bosni i Hercegovini, INTERA Tehnološki Park je ponosni partner ovog događaja. SEE IT SUMMIT će se održati na Novosadskom sajmu u organizaciji ResEnva Consulting-a.
Od srijede, 7.11. do petka, 9.11.2018. godine više od 150 međunarodnih izlagača i 2000 posjetitelja sudjelovat će u izlagačkom programu koji će biti upotpunjen s 15 konferencija koje će obuhvaiti teme poput internet poslovanja, infrastrukturnih investicija, mreže klastera ICT za Balkan i Crno more, prezentacija investitora, optimizacije IT outsourcing-a, industrije 4.0, razvoja igrica i sigurnosti, IT startupa u Jugoistočnoj Europi, umjetne inteligencije i mnogih drugih. Osim na konferencijama, prisutni će moći sudjelovati i na radionicama, B2B sastancima te poslovnim susretima.
Više informacija o načinu prijave za izlagače moguće je pronaći na službenoj web stranici SEE IT SUMMIT-a. U suradnji s organizatorima, INTERA Tehnološki Park će svojim stanarima, koji žele biti izlagači na ovom događaju, omogućiti poseban popust od 10%. Za dodatna pitanja svi zainteresirani se mogu javiti na info@intera.ba.