Novosti

INTERA TP podržao organizaciju Business Skills Academy

Napraviti prvi korak na tržištu rada stresan je trenutak koji očekuje svakog studenta. Ukoliko ga ne dočeka spreman, taj se korak lako može pretvoriti u prvi neuspjeh u poslovnom svijetu. Kvalitetno napisati životopis i motivacijsko pismo preduvjet je koji moraju ispuniti svi oni koji svoju karijeru žele započeti na pravilan način.
Kako bi studentima u Bosni i Hercegovini omogućio stjecanje vještina za pisanje ovih dokumenata, studentska organizacija AIESEC u pet većih bosansko-hercegovačkih gradova organizira Business Skills Academy. Mostarsko izdanje ovog  događaja ponosno je podržao INTERA Tehnološki Park kroz stavljanje na raspolaganje prostorija svog Code Hub-a Mostar, u kojem će se Business Skills Academy održati u petak, 8.11.2019. godine s početkom u 10h. Bit će ovo prilika za sve studente da kroz niz radionica dobiju korisne savjete stručnjaka za pisanje životopisa i motivacijskog pisma, ali i da saznaju nešto više o korištenju društvenih mreža u svrhu traženja posla te čuju praktične trikove kako se ponašati na razgovoru za posao.
Svi zainteresirani mogu se prijaviti na linku, a organizatori sugeriraju da to učine što prije jer je broj mjesta ograničen.