Novosti

Kroz besplatna probna predavanja upoznajte se s obukom za CNC operatera

Jedna od najdugovječnijih obuka u INTERA Tehnološkom Parku vezana je uz jedno od najtraženijih zanimanja u Bosni i Hercegovini, ali i šire – CNC operatere. Vješti stručnjaci na CNC strojevima susreću se s različitim pojmovima vezanim uz ove tehnologije, a o njima će se ponovno razgovarati u INTERA Tehnološkom Parku u petak, 17.01.2020. godine u 17h tijekom besplatnih probnih predavanja.
Kao i svaki put do sada, ova će predavanja poslužiti kao uvod u novi ciklus spomenute obuke, a polaznicima će omogućiti uvid u svijet CNC tehnologija i u sadržaje koji se pružaju u HTEC centru INTERA Tehnološkog Parka.
Jeste li znali da je HTEC centar zapravo skraćenica od Haas Technical Education Center?
Prije nekoliko godina na Velikoj nagradi Australije u svijet Formule 1, najskupljeg i najsofisticianijeg sporta, zakoračio je Haas, a  njihova je momčad dobila priliku postati najbržom i najboljom. Imajući iste ciljeve u području edukacije novih stručnjaka, INTERA Tehnološki Park kroz teorijsku i praktičnu obuku svojim polaznicima nudi priliku za unaprjeđenje njihovih kapaciteta - u HTEC centru možete pronaći brži put do razvoja i steći vještine pomoću kojih možete postati vrhunski CNC operater!
Učite od vrhunskih predavača na suvremenim strojevima!
Polaznike će kroz sada već 19. ciklus obuke, čiji se početak očekuje u ponedjeljak, 27.01.2020. godine, tijekom tri mjeseca kroz ukupno 90 sati od vrhunskih stručnjaka učiti o onim vještinama koje CNC operater mora posjedovati: od usvajanja osnovnih pojmova do samostalne praktične izrade dijelova od čelika i aluminija uz primjenu tehnoloških listi i mjernih protokola.
Svi zainteresirani za besplatna probna predavanja svoje prisustvo mogu potvrditi mail-om na htec@intera.ba.