Novosti

Novi ciklus obuke u INTERA TP: Naučite rukovati CNC strojevima i postanite traženi na tržištu rada

Želite lakše do posla? Radite, ali želite bolji posao? CNC operateri i CNC programeri su trenutno među najtraženijim zanimanjima našeg vremena, kako u Bosni i Hercegovini i zemljama regije, tako i Europi. Sada je vaša prilika da postanete traženi na tržištu rada. Još bolje: za postati kvalificiranim u ovom području ne morate ići dalje od Mostara! INTERA Tehnološki Park član je svjetske HTEC mreže te je prepoznat kao jedan od najboljih i najprofesionalnijih centara u Europi za edukacije u području CNC tehnologija. 
INTERA TP i Haas – uvijek na strani pobjednika!
HTEC centar zapravo je skraćenica od Haas Technical Education Center. Već tri godine Haas je dio Formule 1, najskupljeg i najsofisticiranijeg sporta trudeći se svojim vozačima dati priliku postati najbržima i najboljima na svijetu. Upravo to svojim edukacijama u području CNC tehnologija INTERA TP nudi svojim polaznicima – u HTEC centru možete steći vještine koje će vam pokazati brži put do razvoja i pomoći u razvoju karijere.
Počinje novi ciklus obuke!     
Novi, sada već 19. ciklus obuke za CNC operatera počet će u ponedjeljak, 27.01.2020. godine u INTERA Tehnološkom Parku. Obuka za profil „CNC operater“ traje 90 sati tijekom tri mjeseca i podijeljena je na tri modula - teorijski dio i dva modula praktičnog rada na CNC glodalici i CNC tokarilici.
Svijet proizvodnje, kakav poznajemo, u posljednjih je nekoliko godina poprimio novu dimenziju zahvaljujući primjeni CNC tehnologije. Razvoj računala i elektronike doprinio je primjeni automatiziranih alata, kojima se upravlja pomoću programiranih naredbi, u proizvodnji i obradi metala, drveta i drugih sirovina. Bilježeći rast već dugi niz godina, metalna, drvna i druge industrije traže kvalitetne kadrove koji mogu odgovoriti na potrebe tržišta.
Učite od vrhunskih predavača na suvremenim strojevima! 
U sklopu obuke za profil ''CNC operater'', vrhunski predavači na polaznike prenose sva znanja koja CNC operater mora posjedovati: od usvajanja osnovnih pojmova do samostalne praktične izrade dijelova od čelika i aluminija uz primjenu tehnoloških listi i mjernih protokola. Dodatnu pogodnost predstavlja činjenica da se obuka izvodi na najmodernijim industrijskim strojevima, visokokvalitetnim alatima i pratećoj opremi. 
Pored same obuke, INTERA Tehnološki Park vam može pružiti priliku da stupite u kontakt sa poslodavcima koji traže nove kadrove.     
Besplatno probno predavanje
Kako biste dobili bolji uvid u ono što polaznici uče tijekom obuke, kao i u prilike koje se otvaraju stjecanjem novih znanja, INTERA Tehnološki Park organizira besplatna probna predavanja koja će se održati u petak, 17.01.2020. godine.
Prestanite pretraživati oglase za posao ili samo sanjati da nađete bolji posao. Iskoristite svoju priliku da promijenite život na bolje! Ali požurite, broj mjesta je ograničen.
Za sve detaljne informacije o obuci i samoj prijavi obratite se na htec@intera.ba.