Novosti

Ostvarite poslovne kontakte na međunarodnim B2B susretima u Mostaru!

Znati „ljude koji znaju ljude“ je gotovo u pravilu najjači kapital u biznisu. Često je dovoljan samo pravi kontakt da riješi probleme i otvori put ka novom uspješnom pothvatu, a pronaći pouzdane i kvalitene partnere u inozemstvu je izazov koji je lakše prevladati uz adekvatnu podršku.
Upravo s tim ciljem, INTERA Tehnološki Park treću godinu zaredom organizira Međunarodne B2B susrete Mostar koji će se održati u sklopu Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru, u utorak, 31.3.2020. godine s početkom u 14h u dvorani br. 3, Paviljona 1.
Cilj ovog događaja je sudionicima olakšati i ubrzati uspostavljanje poslovnih kontakata s poduzećima iz zemalja iz regije i šire. Sudionici će također imati priliku saznati i koji detalj više o uslugama za razvoj i internacionalizaciju poslovanja koje nudi Europska poduzetnička mreža (EEN).
B2B događaji su postali de facto standard u poslovnom umrežavanju jer su najbrži i najefektivniji način za uspostavljanje poslovnih kontakata. U samo 20-ak minuta, sugovornici mogu identificirati zajedničko područje od interesa i pokrenuti potencijalno plodnu poslovnu suradnju i partnerstvo.
Svi zainteresirani mogu kratkom registracijom na B2B platformi izraditi svoj poslovni profil te rezervirati sastanke s drugim poduzećima. Sudjelovanje na B2B susretima je besplatno, a potvrđena registracija je istovremeno i ulaznica na Mostarski sajam.
Ovi B2B susreti se organiziraju u okviru Europske poduzetničke mreže te u partnerstvu s Privrednom komorom Srbije, Hrvatskom gospodarskom komorom, Privrednom komorom Crne Gore, Mađarskom agencijom za promociju izvoza (HEPA), Razvojnom agencijom Srbije, Zeničkom razvojnom agencijom (ZEDA), Vanjskotrgovinskom komorom BiH, Gospodarskom/privrednom komorom FBiH i, naravno, Mostarskim sajmom.