Novosti

Prijavi se na Start-Up Battle u okviru Sarajevo Unlimited foruma

Već tri godine zaredom glavni grad Bosne i Hercegovine postaje regionalno središte inovacija, poduzetništva i tehnologija zahvaljujući Sarajevo Unlimited forumu. Kroz radionice, panel diskusije, sajmove, prezentacije i B2B sastanke, ovaj forum predstavlja mogućnosti za investiranje, povezuje talente s tržištem, ideje s izvorima financiranja, a lokalne i regionalne poduzetnike sa svjetskim kolegama. Jedinstveno je mjesto na kojem se prezentiraju uspješne priče iz Bosne i Hercegovine, a ponosni partner ovogodišnjeg izdanja, koje će se održati od ponedjeljka, 5.11. do srijede, 7.11.2018. godine na pet različitih lokacija u Sarajevu, je i INTERA Tehnološki Park!
Poseban dio Sarajevo Unlimited foruma je Start-Up Battle, regionalno startup natjecanje na koje se mogu prijaviti i startupi INTERA Tehnološkog Parka. Pobjednik natjecanja će osvojiti 2.500,00 EUR, ali i dobiti priliku upoznati investitore i mentore, pohađati besplatne edukativne radionice, povezati se s institucijama, korporacijama, hubovima i akademskom zajednicom iz više od 20 zemalja, ali i s više od 100 poduzeća iz NR Kine koja je partnerska zemlja ovogodišnjeg izdanja Sarajevo Unlimited foruma.
Svi zainteresirani startupi se mogu prijaviti na linku najkasnije do petka, 12.10.2018. godine do 00:00h. Izabrani startupi će biti kontaktirani putem e-maila najkasnije do 14.10.2018. godine. Za njih će smještaj i hrana tijekom sva tri dana trajanja foruma biti pokriveni od strane organizatora. Važno je naglasiti da se natjecanje provodi na engleskom jeziku.
Nemoj čekati, prijavi se već danas i pronađi način kojim ćeš svom startupu osigurati podršku potrebnu za daljni razvoj!