Novosti

Rezidentna predstavnica UNDP-a u BiH posjetila INTERA TP

U ponedjeljak, 22.7.2019. godine prostorije INTERA Tehnološkog Parka posjetila je gospođa Steliana Nedera, rezidentna predstavnica UNDP-a u Bosni i Hercegovini koja je tu dužnost preuzela u svibnju 2019. godine.
Kroz nešto više od sat vremena predstavnici INTERA Tehnološkog Parka, gospodin Vedran Šimunović, izvršni direktor, i gospodin Mladen Kostić, tehnički direktor, gostima su upriličili kratki obilazak prostorija INTERA TP-a s posebnim naglaskom na poslovni inkubator i HTEC centar. Bila je ovo izvrsna prilika za prezentaciju aktivnosti koje provodi INTERA Tehnološki Park, poglavito onih koje su u proteklom periodu bile podržane od strane UNDP-a u Bosni i Hercegovini, a rezultirale su unaprjeđenjem lokalnog poduzetničkog okruženja. Kroz ove projekte INTERA TP, uz podršku UNDP-a, je podržao uspostavu novih startup poduzeća, ali i dodatno educirao te podizao svijest o važnosti poduzetništva među mladim ljudima.
Posjeta je završila razgovorom o potencijalima i izazovima s kojima se lokalna ekonomija suočava, a olakšano savladavanje tih prepreka jedna je od osnovnih misija INTERA Tehnološkog Parka. INTERA TP vjeruje da će u narednom periodu nastaviti svoju uspješnju suradnju s UNDP-om u BiH s ciljem stvaranja boljeg poslovnog okruženja u regiji.