Novosti

Steknite uvid u obuku za CNC operatera kroz besplatno probno predavanje

Već godinama INTERA Tehnološki Park uvodi pojedince u svijet CNC tehnologija educirajući ih za jedno od najtraženijih zanimanja u Bosni i Hercegovini, ali i šire. CNC operateri svakodnevno dolaze u doticaj s pojmovima poput CNC glodalice, CNC tokarilice, reznih alata, režima obrade, tehnoloških lista i slično.
Jedna od najdugovječnijih obuka INTERA TP-a polaznike upoznaje upravo s ovim pojmovima, a prvi kontakt s istima svi zainteresirani mogu ostvariti na besplatnom probnom predavanju koje će se u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka održati u petak, 6.9.2019. godine s početkom u 17h.
Učite od vrhunskih predavača u profesionalnom HTEC centru!
Probno predavanje svim će prisutnima pružiti sve potrebne informacije o obuci koja kroz tri mjeseci i ukupno 90 sati polaznicima daje mogućnost stjecanja vještina pomoću kojih će postati vrhunski CNC operateri. Kroz teorijsku i praktičnu obuku na najmodernijim industrijskim strojevima u jednom od najboljih i najprofesionalnijih HTEC centara u Europi, vrhunski stručnjaci će prenijeti sva znanja koja CNC operater mora posjedovati: od usvajanja osnovnih pojmova do samostalne praktične izrade dijelova od čelika i aluminija uz primjenu tehnoloških listi i mjernih protokola.
Svi zainteresirani za besplatna probna predavanja svoje prisustvo mogu potvrditi mail-om na htec@intera.ba.