Novosti

Već osam godina stvaramo bolje poduzetničko okruženje

Ljeto 2011. godine okarakterizirano je kao jedno od najvrućih ljeta u Mostaru. Ipak, visoke temperature nisu jedino što je obilježilo ovaj period. Prije točno osam godina u Mostaru je službeno počela djelovati Zaklada za inovacijski i tehnološki razvitak, danas svima poznatija kao INTERA Tehnološki Park.
Od svog osnivanja, prvi tehnološki park na ovom prostoru djeluje s ciljem stvaranja boljih poslovnih prilika za postojeće i nove poduzetnike. Već osam godina provodimo aktivnosti kojima unaprjeđujemo gospodarsku scenu regije, a pojedincima pomažemo ostvariti njihove poduzetničke potencijale. Kontinuirano educiramo mlade, nezaposlene ljude, ali i ljude s dugogodišnjim iskustvom kako bi opstali u današnjem poslovnom svijetu. Iza nas je više od 30 implementiranih projekata domaćih i stranih donatora kroz koje smo podržali uspostavljenje novih poduzeća i otvaranje novih radnih mjesta, pružili priliku mladim ljudima za stjecanje prvog radnog iskustva, unaprjeđivali znanja i vještine naših korisnika, informirali javnost o aktualnim temama, organizirali seminare i konferencije, dovodili nove, globalne trendove u Mostar, otvorili prvi coworking prostor u središtu grada te inovativnim tehnološkim rješenjima unaprijedili našu okolinu.
I zato – danas ponosno slavimo sve naše uspjehe, ali bez zaustavljanja. Zasigurno, i dalje ćemo ih nastaviti nadograđivati! Budite uz nas i u budućnosti!
I naravno, sretan nam rođendan.