Novosti

Zakoračite prema novom zanimanju - prijavite se na novi ciklus obuke za CNC operatera!

Želite lakše do posla? Radite, ali želite bolji posao? CNC operateri i CNC programeri su trenutno među najtraženijim zanimanjima našeg vremena, kako u Bosni i Hercegovini i zemljama regije, tako i Europi. Sada je vaša prilika da postanete traženi na tržištu rada. Još bolje: za obuku u ovom perspektivnom polju, ne morate ići dalje od Mostara. INTERA Tehnološki Park član je svjetske HTEC mreže te je prepoznat kao jedan od najboljih i najprofesionalnijih centara u Europi za edukacije u području CNC tehnologija. 
Haas, uvijek na strani pobjednika!
Jeste li znali da je HTEC centar zapravo skraćenica od Haas Technical Education Center? Ulaskom u svijet Formule 1 2016. godine, Haas je postao dijelom najskupljeg i najsofisticiranijeg sporta, a njihova momčad je dobila priliku postati najbržom i najboljom. INTERA Tehnološki Park ovom obukom polaznicima omogućava upravo to – u HTEC centru možete pronaći brži put do razvoja i steći vještine pomoću kojih možete postati najbolji CNC operater u svom poduzeću.
Počinje novi ciklus obuke!
Novi, sada već 17. ciklus obuke za CNC operatera počet će u utorak, 23.4.2019. godine u INTERA Tehnološkom Parku. Obuka za profil „CNC operater“ traje 90 sati tijekom tri mjeseca i podijeljena je na tri modula - teorijski dio i dva modula praktičnog rada na CNC glodalici i CNC tokarilici.
Svijet proizvodnje, kakav poznajemo, u posljednjih je nekoliko godina poprimio novu dimenziju zahvaljujući primjeni CNC tehnologije. Razvoj računala i elektronike doprinio je primjeni automatiziranih alata, kojima se upravlja pomoću programiranih naredbi, u proizvodnji i obradi metala, drveta i drugih sirovina. Bilježeći rast već dugi niz godina, metalna, drvna i druge industrije traže kvalitetne kadrove koji mogu odgovoriti na potrebe tržišta.
Učite od vrhunskih predavača na suvremenim strojevima!
U sklopu obuke za profil ''CNC operater'', vrhunski predavači na polaznike prenose sva znanja koja CNC operater mora posjedovati: od usvajanja osnovnih pojmova do samostalne praktične izrade dijelova od čelika i aluminija uz primjenu tehnoloških listi i mjernih protokola. Dodatnu pogodnost predstavlja činjenica da se obuka izvodi na najmodernijim industrijskim strojevima, visokokvalitetnim alatima i pratećoj opremi. 
Pored same obuke, INTERA Tehnološki Park vam može pružiti priliku da stupite u kontakt s poslodavcima koji traže nove kadrove.
20% popusta i besplatno probno predavanje!
Kako biste dobili bolji uvid u ono što polaznici uče tijekom obuke, kao i u prilike koje se otvaraju stjecanjem novih znanja, INTERA Tehnološki Park organizira besplatna probna predavanja koja će se održati u četvrtak, 11.4.2019. godine. 
Prestanite pretraživati oglase za posao ili samo sanjati da nađete bolji posao. Iskoristite svoju priliku da promijenite život na bolje! Ali požurite, broj mjesta je ograničen.
Prijavite se za obuku CNC operatera uz subvenciju usluge obuke u iznosu od 20% i potražite svoje mjesto na tržištu rada!
Za sve detaljne informacije o obuci i samoj prijavi obratite se na htec@intera.ba.