Projekti nas pokreću

 
 • Datum
  13. July 2021.
  Generalni cilj projekta jest doprinijeti promociji inovatorstva i tehničke kulture u BiH te primjeni inovacija u gospodarstvu.
 • Datum
  13. July 2021.
  Treninzi koje će INTERA TP organizirati kroz ovaj projekt omogućiti će zainteresiranim pojedincima da usvoje praktične vještine u CNC/CAM/CAD tehnologijama s fokusom na obradu metala.
 • Datum
  13. July 2021.
  Projekt je nastao s ciljem da se mladima u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori pruži pristup boljoj edukaciji u području poduzetništva, IT-a i inovacija kroz jačanje njihovih vještina, ali i unaprjeđenje kurikuluma visokoškolskih organizacija.
 • Datum
  13. July 2021.
  Generalni cilj projekta je doprinijeti održivom ekonomskom rastu i povećanom izvozu ciljanih malih i srednjih poduzeća, razvojem kvalitetne i obrazovane radne snage, korištenjem alata informacijske i komunikacijske tehnologije u optimizaciji poslovanja te kroz stvaranje uvjeta za inovacije.
 • Datum
  13. July 2021.
  Projekt EXPO-CERTinno se fokusira na povećanje konkurentnosti metalo-prerađivačkog i drvno-prerađivačkog sektora u Bosni i Hercegovini putem savjetodavne i tehničke pomoći kako bi, između ostalog, svoje proizvode uskladili s regulatornim zahtjevima EU tržišta.
 • Datum
  13. July 2021.
  Cilj projekta je ojačati poduzetničke kompetencije s naglaskom na zapošljavanje te stvaranje inovativnih startup poduzeća kako bi se povećala konkurentnost prekograničnog područja.
 

Kontakt

Bilo da imate upite vezane za projekte koje trenutno implementiramo ili da imate projektnu ideju koju želite zajedno s nama pretvoriti u djelo, naš projektni tim će rado odgovoriti na sva vaša pitanja.