Usluge

Edukacija

 

PROŠIRITE SVOJE HORIZONTE - steknite nova znanja za nove profesionalne izazove!

Naučite rukovati i programirati CNC strojeve, upravljati IT projektima ili uspješnije voditi svoje poduzeće.

Prijavite se na obuke u INTERA Tehnološkom Parku.

 

 

Moja Praksa

Prilika za rad na stvarnim projektima sa stvarnim poduzećima. Steknite specifična poslovna znanja kroz naše radionice, što će Vam uvelike koristiti u poslovnom svijetu.
Program uključuje treninge i stjecanje praktičnog iskustva iz područja tehnologija, metodologija i vještina programiranja, sa radom na stvarnim projektima
Projekti su osmišljeni i nadgledaju ih poduzeća koja sudjeluju u praksi čime se praktikantima daje prilika da se upoznaju sa stvarnim poslovnim okruženjem i steknu praktično iskustvo, ostvare poslovne kontakte, te dobiju povjerenje za uspjeh na tržištu rada.

Projekti

Raditi ćete u timu na projektima s regionalnim ICT poduzećima. Suočiti ćete se s izazovima koje nosi pravi projekt, uz mentorstvo osobe iz poduzeća.
Poduzeća će delegirati mentore koji će provesti tehničke treninge za vrijeme radionica, odnosno pripremu za rad na projektima, te nakon toga voditi timove za vrijeme trajanja programa.

Radionice

Steći ćete znanja iz poslovnih vještina koje su Vam potrebne da bi uspješno završili projekt i prodali svoj proizvod – upravljanje projektima, timski rad, prezentacijske i komunikacijske vještine, tehničke edukacije….

 

OBUKA IZ NAPREDNIH CNC/CAM/CAD/3DP TEHNOLOGIJA

Ako Vas zanimaju praktična znanja i vještine u rukovanju CNC strojevima, tehnološkoj pripremi CNC programa, konstruiranju pomoću CAD alata ili izradi modela na 3D printerima - došli ste na pravo mjesto!
Ako ste pojedinac koji traži priliku za rad u industriji strojne obrade, osigurat ćemo Vam kontakt s poduzećima koja kontinuirano traže valjane kandidate. Ako pak planirate započeti ili već vodite posao u području strojne obrade, možemo Vam pomoći u izgradnji Vaših postojećih i/ili novih ljudskih resursa.

CNC

Rukovanje CNC strojevima - praktične vještine i znanja izrade visokopreciznih metalnih dijelova na suvremenim industrijskim CNC strojevima, alatima i mjernoj opremi.

CAM

Programiranje CNC strojeva - kroz uporabu CAM softverskih alata, priprema i simulacija tehnoloških procesa nužnih za izradu kompleksnih metalnih dijelova na CNC strojevima.

CAD

Računalno podržano konstruiranje - tehnike 3D modeliranja/konstruiranja dijelova i sklopova te izrade radioničkih crteža uz primjenu suvremenih softverskih CAD alata.

3DP

3D printanje - postanite dio nove globalne industrijske revolucije - naučite pretvoriti virtualne 3D modele u opipljive materijalne dijelove na 3D printerima.

Želite postati bolji prodavač, prezentator? Mi Vam možemo omogućiti vrhunske obuke iz domena poslovnih vještina.

Danas, kada je znanje dostupno svima i kada se vrlo lako gube klijenti radi konkurencije, potrebno je konstantno ulaganje u učenje novih i nadogradnju postojećih vještina. Bilo da ste prodavač, menadžer ili vlasnik poduzeća, sigurno je da uvijek možete dodatno napredovati i time biti korak ispred ostalih.
Prijavite se za obuku iz poslovnih vještina u INTERA Tehnološkom Parku, jer se sve obuke organiziraju prema željama korisnika, a provode ih iskusne konzultantske kuće.