AutoCAD


Vještine koje polaznici stječu na ovoj obuci osiguravaju im uspješnu karijeru u bilo kojoj tehničkoj oblasti pružajući im i izvrsnu podlogu za daljnje usavršavanje u drugim softverskim alatima. Otkrivanje puta prema inovaciji i preciznosti u dizajnu postiže se uz AutoCAD, alat koji premošćuje granicu između ideje i realizacije. 


Plan i program obuke


Kroz obuku polaznici uče niz tehnika 2D i 3D tehničkog crtanja, različite metode uređivanja i upravljanja pogledima na prostor i predmet rada te prijenos urađenog na papir u obliku tehničkog crteža.

Tijekom obuke polaznici usvajaju tehnologije koje podržavaju težnju ka detaljnosti i učinkovitosti, uključujući napredne funkcije kao što je integracija podataka iz "Point Clouda". Savršeno prilagođen za one koji aspiriraju postati referentne figure u svijetu arhitekture i inženjerstva.

Obuka obuhvaća upoznavanje s alatom, osnovama crtanja i koordinatnim sustavima te ostalim funkcionalnostima alata, ali i praktičan rad u alatu, uključujući korištenje predložaka, rad sa slojevima, oznavačanje i odabir objekata, brzo uređivanje uz pomoć hvataljki, anotiranje, šrafiranje i kotiranje, osnove 3D crtanja i mnogo toga drugoga.

Prijavite se na obuku

Ukoliko želite sudjelovati na nekoj od naših obuka, kontaktirajte nas putem jednostavnog prijavnog obrasca.

PREDAVAČ

Mladen Kustura

Mladen Kustura je doktor znanosti iz znanstvenog područja tehničkih znanosti, znanstvenog polja građevinarstvo, grana konstrukcije, a danas radi kao nastavnik u ulozi docenta na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Angažiran je na preddiplomskom studiju građevinarstva, preddiplomskom i diplomskom studiju arhitekture i urbanizma te preddiplomskom studiju geodezije i geoinformatike. Na svojim projektima uspješno rukuje opremom za terenska i laboratorijska istraživanja, a praktično koristi neke od najpopularnijih alata – AutoCAD, CorelDRAW, Corel, ArchiCAD, Revit, Allplan, Tower, SAP i Amquake.

Polaznici o nama

 • Prethodnih godina sam učestvovao na mnogim obukama, ali od svih, najviše se ističe Digital Marketing Masterclass. Ono što krasi ovu obuku je savršena kombinacija teorije i prakse. Dok se mnoge obuke fokusiraju isključivo na teoretsko znanje, na Digital Marketing Masterclass imali smo priliku to probati i praktično. Nakon završenog kursa osjećam se spremno i sigurno da uplovim u svijet SEO-a i Storytellinga.
  Rijad Gosto
  polaznik obuke Digital Marketing Masterclass
 • Obuku "Grafički dizajn" u INTERA Tehnološkom Parku, upisala sam kako bih nadogradila svoje znanje iz srednje škole. Još od prije upoznata s kvalitetom i načinom rada, kada se organiziraju razne obuke u istom, odlučila sam upisati "Grafički dizajn" i proširiti znanje u praktičnom i teorijskom dijelu. Predavači su s višegodišnjim iskustvom i zasigurno, nama polaznicima, olakšavaju i pomažu prilikom predavanja i samog praktičnog rada. Svaki susret donosi novi izazov za nas, kako na predavanju, tako i privatno kod kuće. Kroz par obuka naučila sam više nego u četiri godine grafičkog dizajna u srednjoj školi. Dok je u školi naglasak bio na teorijskom dijelu, na obuci je naglasak na praktičnom, stoga zasigurno mogu naučiti i nadograditi svoje dosadašnje znanje na ovim susretima.

  Andrea Perić
  polaznica obuke Grafički dizajn
 • Prvu obuku u INTERA TP-u sam pohađala prije 6 godina, još za vrijeme studiranja i od tada sam stalni gost. :) Preporučujem svima INTERA TP jer su mi obuke, seminari i konferencije pružile znanja i vještine koje fakultetsko obrazovanje nije te sam na osnovu toga imala mogućnost konkuriranja pri traženju prvog posla. Smatram da je potrebno stalno unapređivati se, stoga i danas povremeno pohađam obuke koje mi mogu pomoći u poslu. Jedna od njih je i Digital Marketing Masterclass koja me posebno oduševila. Preporučujem ju svima koji se bave marketingom ili žele početi!

  Tina Milićević
  polaznica obuke Digital Marketing Masterclass
 • Priliku za sticanje znanja na području UX/UI dizajna sam pronašla u INTERA TP-u. Rad s iskusnim predavačima se sastojao od teorijskog dijela nastave, detaljne analize problema, skiciranja te praktičnih zadataka u radnom okruženju i rezultirao je inovativnim idejama koje je moguće realizirati da bismo pospješili korisničko snalaženje na web stranici ili na mobilnoj aplikaciji. Mnoštvo opcija smo sveli na jednostavnu upotrebu te kreirali rješenja koja imaju svrhu u praksi. Obuka je spojila interakciju i vizualni dizajn u cjelinu. INTERA TP idealno spaja mlade ljude i njihove ideje sa stručnjacima te konstantnim edukacijama doprinosi razvoju poduzetništva za mlade, čini ih konkurentnijim na tržištu rada, omogućuje poznanstva i prva radna iskustva! Preporučujem svima koji su u potrazi za usavršavanjem, da se prijave na edukacije.

  Samra Količić
  polaznica obuke UX/UI
 • Upravo sam završio tečaj grafičkog dizajna po programu kojeg je organizirala INTERA Tehnološki Park. Radna atmosfera je jako pozitivna i opuštena. Mentor Edin Junuzović je iznimno stručna i strpljiva osoba koja olakšava učenje i održavanje edukacije. Kroz edukaciju smo prošli programe: Photoshopa, Adobe Illustratora te InDesign –a. Po završetku obuke niste prepušteni sami sebi. Sa predavačem i zaposlenima sam dalje u stalnom kontaktu I slobodno im se mogu obratiti ukoliko naiđem na komplikovanije zadatke.

  Darko Pivić
  polaznik obuke Grafički dizajn