Code Hub Mostar

Što je to Code Hub Mostar?

Code Hub Mostar prvi je coworking prostor u središtu Mostara otvoren 2018. godine kroz projekt CODE sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije. Korisnicima stavlja na raspolaganje radne jedinice, sale za sastanke, sobe za pozive i dodatnu opremu, ali im nudi i pristup dodatnim sadržajima poput kuhinje, terase i mini knjižnice. Osim za rad, Code Hub Mostar idealan je i za organizaciju različitih događaja pa se ugodna radna atmosfera i bezbroj mogućnosti za networking nadopunjuju organizacijom tradionionalnih Code On Meetup-a, Fuckup Nights-a Mostar, radionica, treninga, filmskih večeri i Hub Quiz-ova.


Kako postati dio coworking zajednice u Mostaru?

Dijelom zajednice, koja broji više od 400 članova, vrlo je lako postati – dovoljno je registrirati se na službenoj web stranici, usvojiti pravila te izabrati idealno mjesto za rad. Svi članovi imaju pristup sustavu kroz koji se mogu povezati s drugim članovima, informirati se o novitetima u prostoru te prijaviti se za dodatne sadržaje. Za dodatne upite moguće je obratiti se osoblju Code Hub-a Mostar i na e-mail adresu mostar@code-hub.eu ili putem društvenih mreža.


Postani član

Posjeti službenu web stranicu, registriraj se i posjeti prostor koji će postati tvoja uobičajena stanica u svakodnevnom radu.