O nama

INTERA Tehnološki Park


INTERA Tehnološki Park je neprofitna i nevladina organizacija osnovana 2011. godine s ciljem poticanja i podupiranja razvojnih gospodarskih procesa u regiji Hercegovine. Skraćeni naziv nastao je iz službenog naziva Zaklada za INovacijski i TEhnološki RAzvitak koji jasno ukazuje na smisao postojanja INTERA Tehnološkog Parka. Inicijativa za osnivanje zaklade potekla je iz poduzetničke zajednice grada Mostara, a nastala je kao rezultat potrebe za razvojnim tehnološkim i inovativnim projektima te kvalitetnom i obrazovanom radnom snagom koja će biti konkurentna na domaćem i inozemnom tržištu.

INTERA TP nudi široku paletu usluga koje pružaju odgovor na gotovo svaki izazov u suvremenom poslovnom svijetu. Došli ste na pravu adresu ako trebate savjetovanje i pomoć pri pokretanju tvrtke. Moderni uredi i konferencijske sobe idealno su okruženje za Vaše poslovanje i kontakte s partnerima. Ako želite razviti svoje kapacitete, naši programi stručnog usavršavanja su prava stvar. Naša obuka iz programa CNC tehnologija rezultirala je kvalificiranim radnicima koji lako pronalaze posao na turbulentnom tržištu rada. Provodimo traineeship program Moja praksa, namijenjen mladim ljudima sa fakultetskom diplomom koji se svakodnevno suočavaju s negativnom statistikom nezaposlenosti u Bosni i Hercegovini. Naše brojke i aktivnosti govore same za sebe, a mi smo ponosni što smo svaki dan korak bliže ostvarenju naše vizije i misije.

Svojim aktivnostima INTERA Tehnološki Park želi unaprijediti gospodarsku scenu regije te pomoći pojedincima da ostvare svoje poduzetničke potencijale kroz pružanje adekvatnih znanja, vještina i inicijalnih resursa koji uključuju prostor, opremu, infrastrukturu, partnerstva, pristup financijama i investitorima. S druge strane, kontinuirano se educiraju mladi, nezaposleni ljudi, ali i ljudi s dugogodišnjim poslovnim iskustvom kako bi, prateći trendove, opstali u suvremenom poslovnom svijetu. Implementiravši više od 50 različitih projekata domaćih i stranih donatora, INTERA Tehnološki Park je stekao iskustvo kojim je postao pouzdan partner u stvaranju boljeg poslovnog okruženja za sve građane Bosne i Hercegovine.

50+

implementiranih projekata
50+

podržanih poduzeća u procesu inkubacije
300+

održanih obuka
1500+

organiziranih događaja
 
TIM

Naš tim


Menadžment, financije, marketing, grafički dizajn, event management, konzalting, razvoj poslovnih modela, priprema i provedba međunarodnih projekata – samo su neka od područja koja pokrivaju članovi našeg tima.

 

CHIEF EXECUTIVE OFFICER


Vedran
Šimunović

CHIEF TECHNOLOGY OFFICER


Mladen
Kostić

CHIEF FINANCIAL OFFICER


Goran
Dodig

MARKETING & TEC MANAGER


Mirko
Ćurković


FINANCE AND ADMINISTRATION OFFICER


Amela
Bubalo

FINANCE AND ADMINISTRATION OFFICER


Andrijana
Lukić

BUSINESS INCUBATOR ASSISTANT


Mateja
Arapović

MARKETING COORDINATOR


Ana
Bogdanović

MARKETING COORDINATOR


Gorana
Ćorić Bender

Slide Partneri Đorđije Brkuljan, IPC Tehnopolis Kada me neko pita za INTERA Tehnološki Park, uvijek kažem dvije stvari: prvi partner Tehnopolisa i sjajan tim entuzijasta koji godinama rade na podršci inovativnoj zajednici. Sa Interom imamo jedno dugoročno partnerstvo i prijateljstvo kao i niz zajedničkih aktivnosti koje sprovodimo u cilju davanja konkretne podrške našem inovativnom ekosistemu. Sada mogu reći da je naš odnos više nego partnerski te da sve više počinjemo funkcionisati kao jedan tim, spreman da u budućnosti radi velike stvari za našu zajednicu i koji će djelovatiti ne samo na teritorijama naše dvije države, već na teritoriji čitavog regiona i EU. Slide Partneri Adla Velagić-Ćurić, UWC Mostar Dugogodišnja suradnja UWC Mostar i INTERA Tehnološkog parka od iznimne je važnosti za misiju, naš rad i obrazovni program. Pristup najsuvremenijim tehnologijama i inovacijama cijenili su naši studenti i djelatnici te se uvijek veselimo novim idejama i projektima na kojima možemo surađivati sa stručnim i ljubaznim timom INTERA TP.