O nama

INTERA Tehnološki Park


INTERA Tehnološki Park je neprofitna i nevladina organizacija osnovana 2011. godine s ciljem poticanja i podupiranja razvojnih gospodarskih procesa u regiji Hercegovine. Skraćeni naziv nastao je iz službenog naziva Zaklada za INovacijski i TEhnološki RAzvitak koji jasno ukazuje na smisao postojanja INTERA Tehnološkog Parka. Inicijativa za osnivanje zaklade potekla je iz poduzetničke zajednice grada Mostara, a nastala je kao rezultat potrebe za razvojnim tehnološkim i inovativnim projektima te kvalitetnom i obrazovanom radnom snagom koja će biti konkurentna na domaćem i inozemnom tržištu.

INTERA TP nudi široku paletu usluga koje pružaju odgovor na gotovo svaki izazov u suvremenom poslovnom svijetu. Došli ste na pravu adresu ako trebate savjetovanje i pomoć pri pokretanju tvrtke. Moderni uredi i konferencijske sobe idealno su okruženje za Vaše poslovanje i kontakte s partnerima. Ako želite razviti svoje kapacitete, naši programi stručnog usavršavanja su prava stvar. Naša obuka iz programa CNC tehnologija rezultirala je kvalificiranim radnicima koji lako pronalaze posao na turbulentnom tržištu rada. Provodimo traineeship program Moja praksa, namijenjen mladim ljudima sa fakultetskom diplomom koji se svakodnevno suočavaju s negativnom statistikom nezaposlenosti u Bosni i Hercegovini. Naše brojke i aktivnosti govore same za sebe, a mi smo ponosni što smo svaki dan korak bliže ostvarenju naše vizije i misije.

Svojim aktivnostima INTERA Tehnološki Park želi unaprijediti gospodarsku scenu regije te pomoći pojedincima da ostvare svoje poduzetničke potencijale kroz pružanje adekvatnih znanja, vještina i inicijalnih resursa koji uključuju prostor, opremu, infrastrukturu, partnerstva, pristup financijama i investitorima. S druge strane, kontinuirano se educiraju mladi, nezaposleni ljudi, ali i ljudi s dugogodišnjim poslovnim iskustvom kako bi, prateći trendove, opstali u suvremenom poslovnom svijetu. Implementiravši više od 50 različitih projekata domaćih i stranih donatora, INTERA Tehnološki Park je stekao iskustvo kojim je postao pouzdan partner u stvaranju boljeg poslovnog okruženja za sve građane Bosne i Hercegovine.

50+

implementiranih projekata
50+

podržanih poduzeća u procesu inkubacije
300+

održanih obuka
1500+

organiziranih događaja
 
TIM

Naš tim


Menadžment, financije, marketing, grafički dizajn, event management, konzalting, razvoj poslovnih modela, priprema i provedba međunarodnih projekata – samo su neka od područja koja pokrivaju članovi našeg tima.

 

IZVRŠNI DIREKTOR


Vedran
Šimunović

VODITELJ ODJELA RAZVOJA


Mladen
Kostić

RUKOVODITELJ FINANCIJSKIH POSLOVA


Goran
Dodig


VIŠI STRUČNI SURADNIK ZA FINANCIJE I ADMINISTRACIJU


Amela
Brekalo

VIŠI STRUČNI SURADNIK ZA FINANCIJE I ADMINISTRACIJU


Andrijana
Lukić

VODITELJ ODJELA ZA PROJEKTE


Mateja
Arapović