Power BI


Prikupiti, analizirati i distribuirati velik broj informacija zadatak je poslovnih analitičara, a njihov posao uvelike olakšava korištenje različitih softverskih alata i metodologija koji zajednički čine poslovnu inteligenciju. Jedan od najpopularnijih alata na tržištu je zasigurno Microsoft Power BI koji je u fokusu obuke Training Huba INTERA Tehnološkog Parka


Plan i program obuke

Kroz intenzivnu obuku, polaznici stječu vještinu korištenja alata koji korisnicima omogućava interakciju i olakšava kreiranje vlastitih izvještaja i nadzornih ploča.

Tijekom obuke, polaznici se upoznaju s osnovama poslovne inteligencije i ovog alata, ulaze u svijet skladištenja podataka, uključujući i pripremu i pronalazak podataka potrebnih za donošenje odluka koje mogu unaprijediti poslovanje poduzeća. Kroz iznimno praktičnu obuku uče kako modelirati podatke, kako izraditi DAX kalkulacije te kako podatke vizualizirati i prikazati ih kao interaktivne nadzorne ploče. Obuka je namijenjena poslovnim analitičarima, onima koji to tek žele postati te poduzetnicima koji žele unaprijediti vlastito poslovanje ili ojačati kapacitete svojih zaposlenika.

Prijavite se na obuku

Ukoliko želite sudjelovati na nekoj od naših obuka, kontaktirajte nas putem jednostavnog prijavnog obrasca.

PREDAVAČ

Damir Lucović

Damir Lucović već je 20 godina zaposlen na Ekonomskog fakultetu Sveučilišta u Mostaru, a, osim u ulozi asistenta na kolegijima iz područja informatike, odlično se snalazi i u ulozi referenta informatičke potpore u nastavnom procesu. Područja njegovog zanimanja obuhvaćaju IT menadžment, elektroničko poslovanje te računalne sigurnosti i mreže, a dugogodišnje iskustvo ima u praktičnom radu u alatima MS Excel, POWER BI i Tableau Software. Autor je brojnih znanstvenih i drugih radova iz područja ekonomije, a svoje formalno obrazovanje nadopunjuje doktorskim studijem na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Splitu.

Polaznici o nama

 • Prethodnih godina sam učestvovao na mnogim obukama, ali od svih, najviše se ističe Digital Marketing Masterclass. Ono što krasi ovu obuku je savršena kombinacija teorije i prakse. Dok se mnoge obuke fokusiraju isključivo na teoretsko znanje, na Digital Marketing Masterclass imali smo priliku to probati i praktično. Nakon završenog kursa osjećam se spremno i sigurno da uplovim u svijet SEO-a i Storytellinga.
  Rijad Gosto
  polaznik obuke Digital Marketing Masterclass
 • Obuku "Grafički dizajn" u INTERA Tehnološkom Parku, upisala sam kako bih nadogradila svoje znanje iz srednje škole. Još od prije upoznata s kvalitetom i načinom rada, kada se organiziraju razne obuke u istom, odlučila sam upisati "Grafički dizajn" i proširiti znanje u praktičnom i teorijskom dijelu. Predavači su s višegodišnjim iskustvom i zasigurno, nama polaznicima, olakšavaju i pomažu prilikom predavanja i samog praktičnog rada. Svaki susret donosi novi izazov za nas, kako na predavanju, tako i privatno kod kuće. Kroz par obuka naučila sam više nego u četiri godine grafičkog dizajna u srednjoj školi. Dok je u školi naglasak bio na teorijskom dijelu, na obuci je naglasak na praktičnom, stoga zasigurno mogu naučiti i nadograditi svoje dosadašnje znanje na ovim susretima.

  Andrea Perić
  polaznica obuke Grafički dizajn
 • Prvu obuku u INTERA TP-u sam pohađala prije 6 godina, još za vrijeme studiranja i od tada sam stalni gost. :) Preporučujem svima INTERA TP jer su mi obuke, seminari i konferencije pružile znanja i vještine koje fakultetsko obrazovanje nije te sam na osnovu toga imala mogućnost konkuriranja pri traženju prvog posla. Smatram da je potrebno stalno unapređivati se, stoga i danas povremeno pohađam obuke koje mi mogu pomoći u poslu. Jedna od njih je i Digital Marketing Masterclass koja me posebno oduševila. Preporučujem ju svima koji se bave marketingom ili žele početi!

  Tina Milićević
  polaznica obuke Digital Marketing Masterclass
 • Priliku za sticanje znanja na području UX/UI dizajna sam pronašla u INTERA TP-u. Rad s iskusnim predavačima se sastojao od teorijskog dijela nastave, detaljne analize problema, skiciranja te praktičnih zadataka u radnom okruženju i rezultirao je inovativnim idejama koje je moguće realizirati da bismo pospješili korisničko snalaženje na web stranici ili na mobilnoj aplikaciji. Mnoštvo opcija smo sveli na jednostavnu upotrebu te kreirali rješenja koja imaju svrhu u praksi. Obuka je spojila interakciju i vizualni dizajn u cjelinu. INTERA TP idealno spaja mlade ljude i njihove ideje sa stručnjacima te konstantnim edukacijama doprinosi razvoju poduzetništva za mlade, čini ih konkurentnijim na tržištu rada, omogućuje poznanstva i prva radna iskustva! Preporučujem svima koji su u potrazi za usavršavanjem, da se prijave na edukacije.

  Samra Količić
  polaznica obuke UX/UI
 • Upravo sam završio tečaj grafičkog dizajna po programu kojeg je organizirala INTERA Tehnološki Park. Radna atmosfera je jako pozitivna i opuštena. Mentor Edin Junuzović je iznimno stručna i strpljiva osoba koja olakšava učenje i održavanje edukacije. Kroz edukaciju smo prošli programe: Photoshopa, Adobe Illustratora te InDesign –a. Po završetku obuke niste prepušteni sami sebi. Sa predavačem i zaposlenima sam dalje u stalnom kontaktu I slobodno im se mogu obratiti ukoliko naiđem na komplikovanije zadatke.

  Darko Pivić
  polaznik obuke Grafički dizajn