• Datum
  13. July 2021.
  Generalni cilj projekta jest doprinijeti promociji inovatorstva i tehničke kulture u BiH te primjeni inovacija u gospodarstvu.
 • Datum
  13. July 2021.
  Cilj projekta bio je doprinijeti regionalnoj suradnji i jačanju regionalne suradnje te jačanju regionalne kohezije u regiji zapadnog Balkana.
 • Datum
  13. July 2021.
  U fokusu projekta bio je problem niske razine medijske i informacijske pismenosti među mladima na području Srbije i Bosne i Hercegovine te neke od najvažnijih posljedica tog problema – nedostatak solidarnosti, empatije, poštovanja različitosti i zajedničkog dobra, te međusobne suradnje i razumijevanja.
 • Datum
  13. July 2021.
  Problem kojim se INTERA TP bavio u okviru ovog projekta je nezaposlenost među ženama u HNŽ-u s jedne strane, te nedostatak radne snage sa specifičnim vještinama, ne samo lokalno već i u međunarodnim okvirima.
 • Datum
  13. July 2021.
  Projekt je omogućio podršku za organizaciju promotivnog događaja i početnih aktivnosti INTERA Youth Centra u Mostaru kroz nabavku potrebne opreme i promotivnih aktivnosti koje su doprinijele većem broju sudionika podizanjem svijesti o važnosti STEM disciplina među mladima.
 • Datum
  13. July 2021.
  Generalni cilj projekta je bio doprinijeti unaprjeđenju institucijske poduzetničke infrastrukture u FBiH kroz jačanje kapaciteta lokalnih IT poduzeća umreženih u klaster i unaprjeđenje prostornih kapaciteta namijenjenih podršci startupima.
 • Datum
  13. July 2021.
  Generalni cilj projekta bio je doprinijeti afirmaciji kulture na području HNK kroz organizaciju inovativne kulturne manifestacije međunarodnog karaktera od značaja za HNK.
 • Datum
  13. July 2021.
  Projekt je unaprijedio mogućnosti pronalaska zaposlenja za mlade u Bosni i Hercegovini, pružajući im uvid u inovativne oblike zapošljavanja kao i priliku za razvoj specifičnih vještina traženih na tržištu rada, doprinoseći tako razvoju lokalne freelancing i coworking zajednice.
 • Datum
  13. July 2021.
  Cilj projekta bio je unaprijediti dostupnost adekvatne radne snage za poslodavce kao i zapošljivost mladih ljudi koji tragaju za poslom u drvoprerađivačkoj i metaloprerađivačkoj industriji te istovremeno unaprijediti održivost trening centra u okviru INTERA TP-a.